Stort bråk på Folkets Hus i Vilhelmina

Stort bråk på Folkets Hus i Vilhelmina

Ett tiotal personer började under natten till söndagen slåss våldsamt på Folkets Hus i Vilhelmina. Olika tillhyggen användes i bråket, som flaskor och knivar. En person skadades lindrigt i bråket. Vid polisens ankomst hade de inblandade hunnit lämna platsen. Ingen person har därför kunnat gripas.

Annons

Efter en konsert med bandet Mipso från North Carolina i USA utbröt ett större bråk på Folkets Hus i Vilhelmina. Enligt vittnen skall ett tiotal personer ha varit inblandade i bråket. Olika tillhyggen skall ha använts i bråket och en av de inblandade fick lindriga skador, som kunde tas om hand på platsen av ambulansen i Vilhelmina.

Polisen fick flera larm om bråket vid 02-tiden. Enligt larmsamtalen skall knivar ha förekommit i bråket. Närmaste polispatrull fanns i Lycksele, cirka 130 kilometer österut. När polispatrullen anlände till Vilhelmina var bråket sedan länge avslutat och samtliga inblandade hade skingrats. Polisen fick nöja sig med att samla in vittnesmål för vidare utredning.

 

Fredrik Antonsson

Gillar du det vi gör? Stötta oss på Swish: 123 384 82 49 eller på Patreon.

Become a Patron!