Kvinna bjöd gästarbetare på mördad pojkvän

Kvinna bjöd gästarbetare på mördad pojkvän

Polisen i staden Al Ain i Förenade Arabemiraten utreder ett mord där offret skall ha slaktats, styckats och tillagats av den misstänkta kvinnan. Det tillagade mordoffret skall sedan ha varit en av huvudingredienserna i en arabisk risrätt. Polisen misstänker att kvinnan har bjudit flera pakistanska gästarbetare på rätten. Orsaken till mordet skall ha varit en havererad kärleksrelation.

En yngre man misstänks ha mördats av sin marockanska flickvän i staden Al Ain i Förenade Arabemiraten. Mannen skall ha mördats av kvinnan när han velat avsluta relationen för att gifta sig med en annan kvinna. En tand påträffade i kvinnans matmixer när offrets bror sökte efter den då saknade mannen. Polisen misstänker att den saknade mannen mördades för tre månader sedan.

Efter mordet skall kvinnan, enligt medier i Förenade Arabemiraten, ha styckat och tillagat mannens kropp. Mannens kött har sedan fått bli en av ingredienserna när kvinnan har tillagat den arabiska risrätten Machboos. Kvinnan skall vid flera tillfällen ha bjudit pakistanska gästarbetare på sin makabra maträtt.

Polisen i Al Ain utreder nu händelsen som misstänkt mord, men skall ha en relativt tydlig bild av vad som hände och varför. Den misstänkta kvinnan kommer enligt polisen med största sannolikhet att åtalas när undersökningen är klar.

 

Fredrik Antonsson

Gillar du det vi gör? Stötta oss på Swish: 123 677 30 30 eller på Patreon.

Become a Patron!