Misstänkt skottlossning under biljakt vid Rinkeby

Hem Fokus Misstänkt skottlossning under biljakt vid Rinkeby
Misstänkt skottlossning under biljakt vid Rinkeby

Polisen i Stockholm söker två bilar som skall ha jagat varandra på motorvägen vid Järvafältet. Vittnen uppger även att skottlossning skall ha förekommit mellan fordonen.

Flera trafikanter på E18 mellan Hjulsta och Rinkeby larmade på torsdagskvällen polisen om en pågående vansinnesfärd med två bilar inblandade. Enligt vittnen skall två bilar ha jagat varandra i mycket hög fart. Ljud och ljus under jakten tyder på att det kan ha förekommit skottlossning mellan bilarna.

Polisen skickade flera patruller till området. Polisen sökte efter de inblandade bilarna, och spår efter den misstänkta skottlossningen. Sent på torsdagskvällen hade man inte påträffat någon av de inblandade bilarna.

Poliskällor som NB Nyhetsbyrån varit i kontakt med säger att det ligger nära till hands att tro att bilarna framfördes av yngre män i olika kriminella grupperingar. Platsen där den misstänkta skottlossningen och biljakten inträffade stärker enligt poliskällan dessa misstankar.

Fredrik Antonsson

Gillar du det vi gör? Stötta oss på Swish: 123 677 30 30 eller på Patreon.

Become a Patron!