Brutalt rån mot äldre kvinna i Eskilstuna

Brutalt rån mot äldre kvinna i Eskilstuna

En ung kvinna skall ha rånat en äldre kvinna under brutala former. Rånet ägde rum på fredagskvällen i den äldre kvinnans bostad i den södra delen av Eskilstuna. Den äldre kvinnan skall ha utsatts för våld, och polisen i Eskilstuna betecknar rånet som hänsynslöst.

Annons

En 96-årig kvinna rånades under fredagskvällen i sin bostad. Rånet utfördes av en ung kvinna. Den unga kvinnan sökte tillträde till 96-åringens bostad i stadsdelen Fröslunda i södra Eskilstuna under förevändning att hon skulle byta batterier på brandvarnaren. Väl inne i lägenheten använde den unga kvinnan våld för att tilltvinga sig bankomatkort samt eventuellt andra värdesaker.

Den 96-åriga kvinnan skadades inte allvarligt vid rånet, men skall enligt uppgift till NB Nyhetsbyrån ha chockats ordentligt vid rånet. Polisen i Eskilstuna kallar rånet för hänsynslöst, och hade på den sena fredagskvällen inte gripit någon misstänkt för rånet. Händelsen utreds som rån, och flera spår har säkrats i bostaden.

 

Fredrik Antonsson

Gillar du det vi gör? Stötta oss på Swish: 123 384 82 49 eller på Patreon.

Become a Patron!