Skottlossning vid akutmottagningen i Malmö

Skottlossning vid akutmottagningen i Malmö

På måndagseftermiddagen larmades polisen till en skottlossning vid akutmottagningen på Skånes Universitetssjukhus i Malmö. Ett större bråk hade utmynnat i skottlossning. Polisen säkrade vid sin ankomst spår efter skottlossningen, och ett större område i anslutning till sjukhuset spärrades av.

Ett tiotal polispatruller skickades till området vid akutmottagningen på Skånes Universitetssjukhus i Malmö vid 16:30-tiden på måndagseftermiddagen. Ett större bråk med flera inblandade slutade med att någon började skjuta. Flera vittnen larmade polisen, som snabbt var på plats. De inblandade hade då hunnit lämna platsen.

Polisen kunde dock säkra spår efter skottlossningen, och förhörde flera vittnen på platsen om deras iakttagelser. Ett större område spärrades av och polispatruller sökte i närområdet efter misstänkta personer.

Verksamheten inne på sjukhuset skall inte ha påverkats av skottlossningen, bortsett från att inpasseringskontrollen skall ha skärpts vid flera entréer till sjukhuset.

 

Fredrik Antonsson

Gillar du det vi gör? Stötta oss på Swish: 123 384 82 49 eller på Patreon.

Become a Patron!