Grym våldtäkt mot flicka utreds av finsk polis

Grym våldtäkt mot flicka utreds av finsk polis

Polisen i den finska staden Uleåborg utreder en våldtäkt där en flicka i 10-årsåldern skall ha våldtagits av sju vuxna män. Flickan skall ha våldtagits vid upprepade tillfällen, i olika bostäder tillhörande männen. Våldtäkterna skall ha genomförts under flera veckor under hösten. Männen har häktats av finsk domstol som misstänkta för grovt sexuellt utnyttjande av barn samt grov våldtäkt.

Sju män med utländskt ursprung har häktats som misstänkta för grovt sexuellt utnyttjande av barn samt grov våldtäkt vid en finsk domstol. Männen skall under stora delar av hösten ha utnyttat och våldtagit en flicka i 10-årsåldern. En av de häktade är i 40-årsåldern, medan de övriga är mellan 20 och 30 år gamla.

Enligt källor till HBL kan ytterligare gripanden komma att ske allteftersom utredningen fortskrider. Polisen i Uleåborg är i övrigt ytterst sparsam med information om och kring våldtäkten.

Fredrik Antonsson

Gillar du det vi gör? Stötta oss på Swish: 123 384 82 49 eller på Patreon.

Become a Patron!