Brutalt rån mot 12-åring i Kramfors

Brutalt rån mot 12-åring i Kramfors

Polisen söker två unga män som rånade en 12-årig pojke i Kramfors. Pojken misshandlades under rånet, bland annat med en hammare. Rånarna stal pojkens busskort och cykelhjälm. Polisen i Kramfors tror sig veta i vilka kretsar man kan finna gärningsmännen, som skall vara i 18- till 20-årsåldern. 

På onsdagseftermiddagen överfölls och rånades en 12-årig pojke av två gärningsmän. Pojken cyklade i ett parkområde i centrala Kramfors när han överfölls av gärningsmännen, som skall vara i de övre tonåren eller i tjugoårsåldern. Gärningsmännen misshandlade pojken, bland annat med en hammare. Pojken ådrog sig lindriga skador men chockades vid händelsen.

Gärningsmännen lämnade sedan platsen med pojkens busskort och cykelhjälm. Polisen larmades cirka en halvtimme efter överfallet, och sökte med hundpatrull i parken. Vissa spår skall ha påträffats, och polisen i Kramfors har starka misstankar om i vilka kretsar man kan hitta gärningsmännen.

 

Fredrik Antonsson