Man mördad med yxa i Tumba

Hem Fokus Man mördad med yxa i Tumba
Man mördad med yxa i Tumba

Polisen fick på fredagsmorgonen larm om ett våldsamt bråk i Tumba. På platsen påträffades en svårt skadad person som avled på platsen av skadorna. En person kunde gripas på platsen, och är nu misstänkt för mord eller dråp.

Strax efter klockan 06 på fredagsmorgonen får polisen ta emot flera larmsamtal från Tumba, söder om Stockholm. Två män uppgavs bråka, och den ena mannen skall ha misshandlat den andra med yxa. Vid polisens framkomst fanns båda männen kvar på platsen.

Den ena mannen var mycket svårt skadad efter upprepat våld med yxa och eventuellt även kniv. Den skadade mannen avled på platsen. Den misstänkta gärningsmannen kunde gripas i anslutning till brottsplatsen.

Polisen utreder nu händelsen som misstänkt mord, alternativt dråp. Den misstänkta gärningsmannen fördes till arresten i Flemingsberg efter gripandet.

Fredrik Antonsson

Gillar du det vi gör? Stötta oss på Swish: 123 677 30 30 eller på Patreon.

Become a Patron!