Dårarnas sammansvärjning…

Dårarnas sammansvärjning…

Nu kommer allt fler rapporter om landsting och kommuner som är konkursmässiga. Och fattigpensionärernas situation presenteras nästan dagligen. Och kriminaliteten har exploderat… Ändå vill fyra småpartier – med tillsammans runt 25 procent – ta in fler migranter.

Annons

Centern, Liberalerna, Vänsterpartiet och Miljöpartiet pressar Socialdemokraterna att släppa den tillfälliga begränsning vad gäller migrationen som infördes 2016.

Nu vill småpartierna sätta fart på anhöriginvandringen. Av ’humanitära skäl’. Humanitära? OK. Men vad kostar det?

Sjukvården går på knäna, skolan rasar ihop, våra fattigpensionärer har inte råd att äta sig mätta, kriminaliteten ökar och allt fler av de ’ensamkommande’ afghaner som skulle få stanna och gå i skolan ’av humanitära skäl’ säljer numera knark på gatan.

Det är en fullständigt huvudlös politik som småpartierna i mitten och till vänster bedriver. Och nu konstaterar vi klart och tydligt att Centern och Liberalerna gör gemensam sak med kommunisterna.

Att bilda front med yttersta vänstern fungerade tydligen för C och L. Men att släppa fram Moderaterna och Kristdemokraterna stödda av Sverigedemokraterna gick inte…

Hur som helst: Att fortsätta på den inslagna vägen, att ta in hundratusentals nya människor utan krav på motprestation och försörjning, det håller inte. Inte ens av diffusa ’humanitära skäl’. Sverige rasar ihop. Vem skall betala? Svara på det!

Dårarnas sammansvärjning är vad vi just nu erfar. Vi går mot  en ekonomisk katastrof, mot ett Sverige som faller samman – och småpolitikerna i mitten och på vänsterkanten driver på detta.

Annons

Christopher Jarnvall

Gillar du det vi gör? Stötta oss på Swish: 123 384 82 49 eller på Patreon.

Become a Patron!