De skall inte vara en del av vårt samhälle!

De skall inte vara en del av vårt samhälle!

Sverige har ingen koll. Ingen som helst. Terroristerna från Mellanöstern finns mitt ibland oss. Socialen i Stockholm väntar på att de skall anmäla sig frivilligt för rehabilitering. I Göteborg letar en socialtant som heter Bettan Byvald upp dem för att få dem att åter bli en del av det svenska samhället. Åter? Varför då? En socialtant. Hennes mission.

Annons

Säpo säger att 300 stycken islamister reste från Sverige för att ansluta sig till IS. Terroristerna som bränner motståndare, skjuter dem, skär halsen av dem. Och rövar bort deras kvinnor och barn till slaveri.

Säpo räknar med att 50 av de 300 har dödats. Och att 150 har återvänt till Sverige. Men vad har de här att göra? De är inte – och kommer aldrig att bli – en del av vårt samhälle. De tillhör ett vidrigt mördarpack som senast skar halsen av en norsk och en dansk kvinna i Marocko. Två turister som vandrade i Atlasbergen.

Svensk mainstream-media sade att kvinnorna hade ’knivmördats’ och ’knivskurits’. Jo, det kan man ju säga. Det finns en film som visar hur de får struparna avskurna. Slaktade. Vi besparar er den. Men den valsar runt på sociala media. I Sverige har vi just nu 150 återvända slaktare. Mitt ibland oss.

Varför skall dessa mordiska bestar bli en del av det svenska samhället? Det skall de inte. De kommer de aldrig att bli. De skall dömas, straffas, låsas in. Inte leva mitt ibland oss andra! Hur ända in i glödheta tänker folk som socialtanten Bettan Byvald?!

Vi skriver det en gång till: De skall inte bli en del av det svenska samhället. De skall straffas! Och folk som styr och ställer i vårt samhälle utan att förstå vad detta handlar om, bör själva ställas till svars för framkallande av fara. Begriper de inte vilket mördarpack som fritt stryker omkring i vårt land, i vårt samhälle?!

Till och med DN har insett att ’snällismen’ håller på att förtära oss alla! Då har det gått långt.

Christopher Jarnvall

Annons
Gillar du det vi gör? Stötta oss på Swish: 123 384 82 49 eller på Patreon.

Become a Patron!