Elever knivskurna på skola i Tyresö

Elever knivskurna på skola i Tyresö

Polisen fick under förmiddagen larm om knivskärning vid en skola i Tyresö kommun. Ett bråk mellan två elever skall ha resulterat i att den ena eleven drog kniv, och tillfogade den andra eleven knivskador. Ytterligare en elev försökte stoppa bråket och fick också knivskador. Båda de knivskadade eleverna har förts till sjukhus, och den 15-åriga elev som tillfogat dem skadorna har gripits som misstänkt för misshandel.

Annons

Två elever vid Engelska skolan i centrala Tyresö har förts till sjukhus med knivskador efter ett bråk på skolan. Polisen larmades till skolan på onsdagsförmiddagen då en elev skall ha misshandlat två andra elever med kniv. Upprinnelsen skall ha varit ett bråk mellan två elever, där den ena drog kniv och tillfogade den andra knivskador. En annan elev som försökte stoppa bråket fick också knivskador.

De knivskadade eleverna skall ha förts till sjukhus med relativt lindriga skador. Polisen skall finnas kvar på skolan för att lugna ner stämningen och för att förhöra vittnen.

 

Fredrik Antonsson

Gillar du det vi gör? Stötta oss på Swish: 123 384 82 49 eller på Patreon.

Become a Patron!