Terroristen Akilov: ’Jag skall bajsa på dina kort – fuck you!’

Terroristen Akilov: ’Jag skall bajsa på dina kort – fuck you!’

Terroristen Rakhmat Akilov dömdes till livstids fängelse efter dådet på Drottninggatan i Stockholm den 7 april 2017. Sedan han började avtjäna straffet under våren 2018 har han bland annat hamnat i bråk med andra fångar. Detta gjorde att Akilov flyttades från Kumla till Hall.

Nu har terroristen Akilov återigen blivit rapporterad för att ha misskött sig. När personalen knackade på för att fråga om han ville spela kort, skall han enligt Kiminalvården ha svarat: ’Jag skall bajsa på dina kort, fuck you’. Detta rapporterar Expressen.

Dagen före nyårsafton knackade en vårdare på Akilovs cell för att bjuda med honom på kortspel eller en promenad. Men Akilov var inte intresserad. Det var då han skall ha avvisat vårdaren. Detta skriver Kriminalvården i sitt beslut att rapportera misskötsel i fängelset.

Men även om Akilovs beteende togs på allvar, ses det inte som tillräckligt alarmerande för att brottslingen skall varnas officiellt. Akilov kommer därför undan med en påminnelse om sina skyldigheter på anstalten.

Akilov är dömd till livstids fängelse och utvisning för terroristbrott. Han har fem mord och 119 mordförsök på sitt samvete.

Christopher Jarnvall

Gillar du det vi gör? Stötta oss på Swish: 123 677 30 30 eller på Patreon.

Become a Patron!