Dödshotande elev i Svedala polisanmäld

Dödshotande elev i Svedala polisanmäld

Polisen i Skåne utreder olaga hot där den misstänkta gärningsmannen är en 10-årig elev på en skola i Svedala. Eleven hade med sig en kniv till skolan, och skall ha hotat andra elever. När lärare ingrep och tog kniven av den beväpnade eleven hotade eleven att ta livet av samtliga klasskamrater.

En elev vid en skola i skånska Svedala har polisanmälts av sin skola efter att ha haft med sig kniv till skolan. Eleven utreds nu för olaga hot. Den 10-åriga eleven hotade två andra elever vid skolan, och visade då kniven. När lärare ingrep, och avväpnade eleven blev eleven ännu mer aggressiv.

Eleven hotade att döda samtliga klasskamrater, och togs då till skolans expedition där polisanmälan gjordes. Utöver polisanmälan har händelsen inneburit en orosanmälan till socialtjänsten i Svedala. Källor som NB Nyhetsbyrån har varit i kontakt med säger att flera lärare och elever i skolan har blivit illa berörda av händelsen.

 

Fredrik Antonsson

Gillar du det vi gör? Stötta oss på Swish: 123 677 30 30 eller på Patreon.

Become a Patron!