Naken man spred skräck i Malmköping

Naken man spred skräck i Malmköping

En naken spred skräck i Malmköping sent på torsdagskvällen. Polisen fick ta emot flera larmsamtal om den nakna mannen, och skickade flera patruller mot samhället i Flens kommun. Mannen skall ha rört sig i ett kvarter och försökt ta sig in i flera bostäder. Innan polisen hann komma fram hade mannen tagit sig in i två bostäder, och där bitit två kvinnor.

Polisen i Södermanland fick sent på torsdagskvällen larm om en naken man som försökte ta sig in i flera bostäder i Malmköping. Den nakna mannen lyckades ta sig in i två bostäder och skall ha överfallit kvinnor genom att bita dem. Mannen, som är i 30-årsåldern, slog sönder stora delar av inredningen och bet sina offer i händerna.

Polisens framkomst till Malmköping skall enligt vittnen ha tagit 15-20 minuter. Mannen greps strax efteråt då han var lätt att identifiera, och misstänks nu för narkotikabrott, hemfridsbrott, skadegörelse samt misshandel. Den gripna och nakna mannen fick efter gripandet föras till Mälarsjukhuset i Eskilstuna med sårskador efter skadegörelsen.

Fredrik Antonsson

Gillar du det vi gör? Stötta oss på Swish: 123 677 30 30 eller på Patreon.

Become a Patron!