Fäfängans fyrverkeri – och alla utnyttjar ett litet barn

Fäfängans fyrverkeri – och alla utnyttjar ett litet barn

Vi väntade bara på det… Smarta PR-människor tjänar pengar på Greta Thunberg. Mediefolk höjer upplagan. Miljöpartiet klarar ’klimatspärren’ i riksdagen. Och i centrum står ett oskyddat barn. Guldkalven alla dansar kring.

Greta Thunberg upptäcktes tidigt av den slipade PR-makaren Ingmar Rentzhog, anlitades i hans bolag, som nu har dragit in tio miljoner (av 30) i en nyemission för att ’rädda klimatet’. Med hjälp av Greta Thunberg.

Och föräldrarna till Greta visste ingenting? Pappa Svante Thunberg säger, att han inte ens vet vad en nyemission är… Eller hur?!

PR-människor utnyttjar Greta Thunberg för sina syften. Mamma Malena Ernman måste ju fixa en ny karriär när sången gick sådär…

Jo, vi undrar vad Greta Thunberg kommer att säga till sina föräldrar i framtiden.

Detta är inget annat än ’fåfängans fyrverkeri’ där alla utnyttjar varandra för sina syften och i centrum står ett oskyddat barn. Greta Thunberg får troligen ingenting, annat än en mediehausse av denna självgoda skara som själva berikar sig.

Snart är hon glömd, oanvändbar. Förhoppningsvis tillbaka i skolbänken, eftersom hon borde gå i nian istället för att vara nyttig idiot åt hejaklacken runtomkring. Hejaklacken som drar in miljoner i emissioner och höjer upplagor och tittarsiffror.

Hoppas att ni får en fin lördag och var rädda om era barn!

Christopher Jarnvall

Gillar du det vi gör? Stötta oss på Swish: 123 677 30 30 eller på Patreon.

Become a Patron!