Explosion i bostad i södra Stockholm

Explosion i bostad i södra Stockholm

Tidigare idag hörde vi om en explosion i ett bostadshus i Rosengård i sydöstra Malmö. Nyss kom meddelande om att polisen har en pågående insats i Vårberg i södra Stockholm. Detta efter larm om en explosion i en bostad. Det rapporterar SVT. 

Nationella bombskyddet är på väg till platsen, sedan polisen strax efter 15.00 idag fick larm om explosionen. På plats konstaterar räddningstjänsten, att det har skett en explosion i ett av rummen i bostaden.

Storstockholms räddningscentral säger, att man är på plats och beredd att bistå polisen. Ett antal närliggande bostäder skall evakueras tills dess att polisen närmare har undersökt det inträffade.

Christopher Jarnvall

Gillar du det vi gör? Stötta oss på Swish: 123 677 30 30 eller på Patreon.

Become a Patron!