Större bråk i Vimmerby – tre gripna

Större bråk i Vimmerby – tre gripna

Polis och ambulans larmades på måndagseftermiddagen till centrala Vimmerby. Flera larmsamtal hade inkommit om ett större bråk. Polisen grep tre män på platsen. En av de gripna fick föras till Västerviks sjukhus av polis för vård, medan ambulanspersonal fick plåstra om andra inblandade på platsen.

Vid 15-tiden utbröt ett större bråk i centrala Vimmerby. Flera polispatruller samt ambulans skickades till Falkängsgatan. Enligt vittnen skall ett tiotal personer ha varit inblandade i bråket. Vid polisens framkomst fanns tre män i 20-30 årsåldern kvar på platsen och i slagsmål. De övriga skall ha lämnat platsen när blåljusfordonen närmade sig.

De tre gripna var skadade, och en av männen fick transporteras till sjukhuset i Västervik för vård. De andra plåstrades om av ambulanspersonal i anslutning till platsen.

Polisen utreder händelsen som misstänkt grov misshandel. Samtliga tre gripna är att betrakta som såväl misstänkta som målsägande.

Fredrik Antonsson

Gillar du det vi gör? Stötta oss på Swish: 123 677 30 30 eller på Patreon.

Become a Patron!