Stort bråk i Hammarby sjöstad

Stort bråk i Hammarby sjöstad

Vid 17-tiden på torsdagseftermiddagen fick polisen larm om ett större bråk vid Södra Hammarbyhamnen i Hammarby sjöstad, strax söder om centrala Stockholm. Ett dussintal yngre män slogs under stort tumult med varandra, och minst en person skadades lindrigt.

Flera personer larmade polisen om ett stort bråk på torsdagseftermiddagen. Larmet inkom vid 17-tiden och flera polispatruller skickades till Södra Hammarbyhamnen där ett dussintal personer slogs under tumultartade former. Sparkar, slag och tillhyggen förekom. Även knivar skall ha använts under bråket.

När polisen anlände lämnade de flesta av de bråkande platsen hastigt. En lindrigt skadad person fick omhändertas på platsen av ambulanssjukvården, men behövde inte föras till sjukhus. Polisen har genomfört ett stort antal förhör på platsen, med olika vittnen.

Källor vid polisen som NB Nyhetsbyrån har varit i kontakt med säger att man har en relativt god bild av vilka som var inblandade i bråket, och varför man slogs. Orsaken skall ha varit en infekterad konflikt mellan två grupperingar.

Fredrik Antonsson

Gillar du det vi gör? Stötta oss på Swish: 123 677 30 30 eller på Patreon.

Become a Patron!