Se mördarna och deras hantlangare!

Se mördarna och deras hantlangare!

Vi har en övertro i Sverige och andra delar av Västvärlden på att det sociala skall fixa det. Får man bara jobb och materiellt välstånd, blir man snart ’normal’ igen. Och högt uppsatta socialdemokrater som Veronica Palm tjatar – på fullt allvar – om att integration skall lösa problemet med hjärntvättade terrorister.

Annons

För det handlar – förstås – om att det är Sveriges ’fel’ att vissa figurer har lämnat landet och farit till Mellanöstern för att mörda och våldta. Se där! Det hjälpte inte att de fick alla materiella möjligheter i världen. De kände sig inte ’välkomna’ och då blev det så här… Försöker vänstern.

Välkomna eller ej, men alienerade känner sig nog många. Ofta är det folk som är födda i Sverige som har givit sig av. Andra generationen invandrare, som radikaliseras. Banden med föräldragenerationens hemland är svaga. Och Sverige har inte givit dem några nya band av lojalitet. Här bryr vi ju oss inte om sådant… Det kan vara en förklaring.

Samtidigt är det ju en liten del som radikaliseras och när namn som Michael Skråmo och Lisa Andersson dyker upp, förstår vi att det inte är Sveriges ’fel’ att folk blir fanatiska mördare. De må vara vilsna, sakna en fast punkt och lätta att fånga upp för mordiska demagoger i moskéerna. Men man har också ett eget ansvar!

Och nu sitter Lisa Andersson i sin niqab nere i Syrien och vill ’hem’. Och Michael Skråmo är livrädd att bli utlämnad till amerikanerna och vill ’hem’. Och vi skall tycka synd om dem? Aldrig! Vi skall se mördarna och deras hantlangare!

Ingen av dem har förstås gjort något illa, säger de själva. De skulle dit och ’hjälpa till’. Jo, visst… Det är alltid ’någon annan’ som bär sig grisigt åt. Och blir man tagen på bar gärning heter det: ’Jag lydde bara order’…

Det är detta som är så märkligt med dessa terrorister och deras hang arounds: Alla for till IS för att ’hjälpa till’. Med vad då? Att skära halsen av folk? Att våldta tillfångatagna kvinnor? Att bränna kyrkor?

För en sak är säker: Alla ägnade sig inte åt vanlig biståndsverksamhet. Rätt många mördade och våldtog fångar. De är nu besegrade och själva tillfångatagna. Det är förstås inte lika roligt längre.

Annons

Lisa, Michael, Anna, Abrar, Muhammed och allt vad de heter for till terrorgänget IS i Syrien/Irak. Där kan de stanna. Vi vill inte ha dem tillbaka! Sätt dem i en cell och straffa dem! Britterna har just börja plocka medborgarskapet av dem som stack. Ett föredöme!

Tyvärr kommer detta sannolikt aldrig att ske i Sverige. Inte med nuvarande regering. Hela gänget kommer att plockas ’hem’ till vårt land. Det kommer inte att bli några konsekvenser för dem och snart bor de mitt ibland oss – som tickande bomber. Som de mördare och mordiska hantlangare de är. Om de inte hamnar i en fåtölj hos Skavlan…

Arma Sverige! Totalt oförmöget att skydda sig och sin befolkning!

Christopher Jarnvall

Gillar du det vi gör? Stötta oss på Swish: 123 384 82 49 eller på Patreon.

Become a Patron!