No, nay, never! De skall inte till Sverige!

No, nay, never! De skall inte till Sverige!

Vi ser nu hur den ’goda’ vänstern steg för steg banar väg för ’hemvändande’ IS-terrorister. Och media spelar med som plattform och ’nyttig idiot’. Snyftreportagen där mördarna och deras hantlangare ber om nåd och ångrar sig avlöser varandra i de stora tidningarna.

Steg 1. Stefan Löfven säger, att Sverige inte har planer på att ge konsulär hjälp till de IS-terrorister nedresta från Sverige som nu sitter fångna i Mellanöstern och vill ’hem’ till Sverige. Smart. Handlingskraftigt. Nu har regeringen ryggen fri. Inga skattepengar till UD-personal och flygbiljetter. Det hade varit oklokt att säga något annat.

Seeing is believing, som man säger… Jag tror det, när jag ser det. Och märk väl: Man plockar inte medborgarskapet av dem och Löfven har inte sagt att de inte får ta dig till Sverige på annat sätt. Han har bara sagt att regeringen inte kommer att ge konsulär hjälp.

Steg 2: Media fortsätter att publicera snyfthistorier från terrorister och deras hang-arounds – mördare som ’bara körde ambulans’ eller ’hjälpte till med skola och sjukvård’. Vart tog alla halshuggare och sexslavägare vägen? Ja, inte finns de bland dem som nu snyftar och ber om nåd. Surprise!

Steg 3: ’Det handlar om barn!’ Har vi hört det förut? Jo tack! Och nu skall i alla fall terroristernas små hjärntvättade telningar hem till svenska förskolor. Utan sina föräldrar? Är det någon som tror att det kommer att bli så? Ungarna kommer hit med mamma-terroristen och pappa-terroristen. Garanterat!

Steg 4: Terroristerna, säger någon, bör hämtas ’hem’ för att inte deras familjer – framför allt barnen – skall radikaliseras i lägren. Sedan skall man rannsaka och döma terroristerna och ’integrera’ barnen i Sverige. Jo, visst! Eller hur?!

Steg 5: En eller ett par rannsakas och döms för syns skull. Så kan ingen säga att det svenska rättsväsendet inte fungerar som det skall! Regeringen har varit handlingskraftig. Damberg kan tala långsamt och allvarligt om ’ansvar’ och Johansson likaså.

Steg 6: Och resten? Ja, de kan fortsätta att leva livet och lyfta bidrag i en förort nära dig. På din bekostnad. Och Lisa Andersson slänger kanske till slut sin niqab och sitter snart i soffan hos Skavlan.

Steg 7: Det smäller igen och det visade sig – vad de flesta av oss redan visste och har ropat oss hesa för att varna för – att terroristerna inte alls var ångerfulla utan bara helt enkelt blåljög. För det kan man göra utan att dra på sig Den Allsmäktiges vrede – om det bara är otrogna man för bakom ljuset.

Steg 8: Löfven går ut och deklarerar att ’vi har varit naiva’…

Vi har alltså inte sett slutet på detta. Tyvärr. På svenskt förhalningsmaner kommer ovanstående att ske. Tro oss på vårt ord. Det känns hopplöst! Ändå fortsätter vi att tjata: Nej, nej, nej! Vi vill inte ha terroristerna i vårt land!!!

Christopher Jarnvall

Gillar du det vi gör? Stötta oss på Swish: 123 677 30 30 eller på Patreon.

Become a Patron!