Mordförsök på polis vid Målilla

Mordförsök på polis vid Målilla

Polisen i Kalmar län grep på fredagskvällen en man som misstänks för mordförsök på en polis. Mannen misstänks även för grovt rattfylleri, och försökte köra på polisen i samband med att polisen skulle stoppa mannen vid en trafikkontroll.

En man i 30-årsåldern greps på fredagskvällen strax utanför Målilla i norra delen av Kalmar län. Mannen greps efter en kort biljakt. Polisen hade upprättat en kontroll efter ett larm om att en misstänkt rattfyllerist skulle finnas på en mindre väg mot Målilla. När den misstänkta mannen närmade sig kontrollen försökte han köra på en polis. Polisen fick då kasta sig undan den framrusande bilen.

Polispatrullen inledde ett efterföljande och kunde efter en kortare jakt stoppa och gripa mannen vid Målilla. Mannen misstänks nu för mordförsök på polisen samt grovt rattfylleri.

Fredrik Antonsson

Gillar du det vi gör? Stötta oss på Swish: 123 384 82 49 eller på Patreon.

Become a Patron!