Stort bråk i Kristinehamn – 30 personer slogs

Hem Fokus Stort bråk i Kristinehamn – 30 personer slogs
Stort bråk i Kristinehamn – 30 personer slogs

Vid 19:30-tiden på måndagskvällen fick polisen skicka flera patruller till Kristinehamn. Ett 30-tal personer, främst yngre män, var då inblandade i ett stort bråk.

Annons

Polis från såväl Värmland som Örebro län skickades till Kristinehamn på måndagskvällen. Flera personer hade då larmat om ett stort bråk vid och omkring ett torg i staden. Ett trettiotal yngre män skall ha slagits våldsamt med varandra. Flera av de inblandade skall ha varit maskerade och haft tillhyggen.

Vid polisens framkomst hade bråkstakarna skingrats, men polisen kunde konfrontera flera personer som man misstänkte hade varit inblandade i bråket. Ett antal personer hade knivar på sig och misstänks nu för brott mot knivlagen.

Ingen person skall ha frihetsberövats efter bråket.

Fredrik Antonsson

Gillar du det vi gör? Stötta oss på Swish: 123 384 82 49 eller på Patreon.

Become a Patron!