Påverkad man slog sönder villa och misshandlade kvinnor i Surahammar

Påverkad man slog sönder villa och misshandlade kvinnor i Surahammar

Polisen i Västmanland fick på torsdagseftermiddagen rycka ut till Surahammar. En man i 30-årsåldern hade då misshandlat två kvinnor och slagit sönder en villa i samhället. Vid polisens framkomst försökte mannen fly men kunde snart gripas.

Strax innan klockan 15:30 på torsdagseftermiddagen larmades polisen i Västmanland till Surahammar, knappt två mil nordväst om Västerås. Två kvinnor hade då misshandlats av en man i 30-årsåldern. Mannen skall ha haft en koppling till kvinnorna som misshandlades. Dessutom slog mannen sönder stora delar av en villa i samhället.

Villan fick stora skador medan mannen löpte amok inne i bostaden. Vid polisens framkomst försökte mannen att fly från platsen, men kunde snabbt gripas av en av de ditkommenderade polispatrullerna. Mannen skall ha gjort motstånd vid gripandet.

Polisen uppfattade att mannen var kraftigt påverkad av narkotika. Mannen fördes till polishuset i Västerås, medan de misshandlade kvinnorna fick tillsyn av ambulanspersonal. Ingen av kvinnorna skall ha fått några allvarligare fysiska skador. Däremot skall bådaha chockats av händelsen.

Fredrik Antonsson

Gillar du det vi gör? Stötta oss på Swish: 123 677 30 30 eller på Patreon.

Become a Patron!