Kidnappningsförsök mot elev i Västerås

Kidnappningsförsök mot elev i Västerås

Polisen i Västerås utreder ett misstänkt försök till människorov. En elev i mellanstadieåldern angreps av en knivbeväpnad man, som skall ha försökt föra bort pojken. Pojken lyckades fly från mannen, och polisen larmades. Trots en större sökinsats lyckades man inte hitta mannen.

Annons

En 11-årig pojke angreps av en knivbeväpnad man i Västerås och stadsdelen Malmberg i nordöstra delen av staden. Pojken angreps i ett skogsområde av en man som hotade och försökte tvinga med sig pojken. Pojken flydde till skolkamrater, och polisen larmades.

Flera polispatruller skickades till platsen, och en större sökinsats inleddes. Pojken hade chockats svårt, men kunde lämna ett bra signalement på den misstänkta gärningsmannen. Polisen vill på grund av utredningstekniska skäl inte redovisa signalementet för allmänheten.

Trots sökinsatsen i närområdet påträffades inte den misstänkta gärningsmannen av polisen. Polisen utreder nu händelsen som misstänkt försök till människorov.

Fredrik Antonsson

Gillar du det vi gör? Stötta oss på Swish: 123 384 82 49 eller på Patreon.

Become a Patron!