Ung man nedskjuten i Helsingborg

Ung man nedskjuten i Helsingborg

Vid 19-tiden kom larmet till polisen om skottlossning på Södergatan i Helsingborg. När polisen kom till platsen låg en skottskadad man på marken. Patrullen beslöt att köra honom till sjukhus. Det rapporterar Lokaltidningen i Helsingborg.

Annons

Polisen har inte mycket uppgifter om skottlossningen, men man har satt in stora resurser. Ett stort område är avspärrat och hundar söker i området. En teknisk undersökning skall genomföras och vittnen kommer att förhöras.

Det är ovanligt att polisen själv kör in skadade till sjukhus, men det tycks ha varit akut att få den skjutne till sjukhus. Det kan också varit så, att patrullen bedömde att det kunde rädda livet på honom, säger Polisens kommunikatör.

Runt 20-tiden var ännu ingen gripen och polisen hade inga nya uppgifter om den skadades tillstånd.

Christopher Jarnvall

Gillar du det vi gör? Stötta oss på Swish: 123 384 82 49 eller på Patreon.

Become a Patron!