Kraftig explosion i centrala Norrköping

Kraftig explosion i centrala Norrköping

Ett larm om en explosion i centrala Norrköping kom in till räddningstjänsten strax före 04.30 på söndagsmorgonen. Det var många som ringde för att larma om att man hade hört en kraftig explosion. Det skriver Expressen.

Explosionen har enligt uppgift drabbat en butikslokal i centrum. Polisen i region Öst har kallat in nationella bombskyddet som Kommer från Stockholm. Innan bombskyddet har varit på plats kan man inte säga något om vad som har exploderat.

I byggnaden, där explosionen skedde, finns också bostäder, dock inte på samma våning. Polisen försöker ta reda på om någon har blivit skadad och meddelar även, att störningar i trafiken och kollektivtrafiken är att vänta p g a avspärrningar.

Christopher Jarnvall

Gillar du det vi gör? Stötta oss på Swish: 123 677 30 30 eller på Patreon.

Become a Patron!