Mordförsök vid bilbrand i Södertälje

Hem Fokus Mordförsök vid bilbrand i Södertälje
Mordförsök vid bilbrand i Södertälje

En man i 30-årsåldern påträffades i en brinnande bil i Södertälje natten till söndagen. Flera omständigheter kring bilbranden gör att polisen misstänker försök till mord. Mannen skall vara känd av polisen sedan tidigare, som kopplar mordförsöket till någon uppgörelse.

Polis och räddningstjänst larmades till en bilbrand i stadsdelen Hovsjö i Södertälje natten till söndagen. Vid framkomsten påträffades en man sittande i bilen, som var oförmögen att ta sig ur bilen. Räddningstjänst räddade mannen ur bilen, mannen transporterades till sjukhus med brännskador.

Vittnesmål från mannen och omständigheterna kring branden har fått polisen att inleda en utredning där man misstänker försök till mord. Mannen skall sedan tidigare vara känd av polisen för olika brott.

Poliskällor som NB Nyhetsbyrån har varit u kontakt med säger att man misstänker att mannens bakgrund har en koppling till mordförsöket. Mannen vårdas på sjukhus med allvarliga men inte livshotande skador.

Fredrik Antonsson

Gillar du det vi gör? Stötta oss på Swish: 123 384 82 49 eller på Patreon.

Become a Patron!