Våldsamt människorov i Karlskrona – ung man till sjukhus

Hem Fokus Våldsamt människorov i Karlskrona – ung man till sjukhus
Våldsamt människorov i Karlskrona – ung man till sjukhus

Polisen i Blekinge utreder ett våldsamt människorov. En yngre man slets in i en bil i Karlskrona och misshandlades svårt, innan han slängdes ur bilen. Den misshandlade mannen fördes till sjukhus för vård.

Annons

Vid 01-tiden natten till måndagen slets en yngre man in i en bil i stadsdelen Kungsmarken i Karlskrona. Gärningsmännen skall ha misshandlat den unge mannen grovt i bilen. Flera hårda slag och annat våld skall ha skadat mannen allvarligt, enligt sjukhuskällor som NB Nyhetsbyrån har talat med.

Enligt uppgift skall även den misshandlade mannen ha blivit av med flera värdesaker under misshandeln. Mannen slängdes sedan ur bilen vid Nättraby. Den misshandlade mannen kunde ta sig till ett hus, där man larmade polis och ambulans.

Mannen fördes till sjukhus för vård av olika skador, och skall ha hörts av polis. Polisen i Karlskrona söker de misstänkta gärningsmännen och den bil som användes vid människorovet. Händelsen utreds som misstänkt människorov alternativt misshandel.

Fredrik Antonsson

Gillar du det vi gör? Stötta oss på Swish: 123 384 82 49 eller på Patreon.

Become a Patron!