Överfallsvåldtäkt på flicka i Huddinge

Hem Fokus Överfallsvåldtäkt på flicka i Huddinge
Överfallsvåldtäkt på flicka i Huddinge

En ung flicka våldtogs på torsdagsmorgonen i Länna, strax söder om Stockholm. Polisen larmades till platsen strax efter 07:30. Den misstänkta brottsplatsen är nu avspärrad för spårsäkring och teknisk undersökning. Flickan har förts till sjukhus.

En flicka i skolåldern utsattes på torsdagsmorgonen för en överfallsvåldtäkt i Länna, Huddinge kommun. Flera personer hörde rop på hjälp, och den unga flickan påträffades sedan i ett chockat tillstånd. Våldtäkten skall ha ägt rum utomhus.

Polis larmades till Länna strax efter halv åtta på morgonen. Flera polispatruller, inklusive hundpatruller skickades till platsen. Den misstänkta brottsplatsen spärrades av för kriminalteknisk undersökning och spårsäkring. Samtidigt sökte polisen efter den misstänkta gärningsmannen i närområdet, mellan Skogås och Handen.

Den våldtagna flickan skall ha chockats svårt, och är förd till sjukhus.

Fredrik Antonsson

Gillar du det vi gör? Stötta oss på Swish: 123 677 30 30 eller på Patreon.

Become a Patron!