Socialdemokraterna hycklar – de måste sopa framför egen dörr!

Socialdemokraterna hycklar – de måste sopa framför egen dörr!

Stefan Löfven och hans socialdemokrater anklagar allt som oftast hela borgerligheten – inte minst KD och M – för att inte lyckas hålla dörren stängd mot ’högerextremismen’. Men hur ligger det till med S? Partiet har under hela efterkrigstiden vilat sin maktbas på kommunisterna – dagens Vänsterpartiet!

Under 1 maj fick sig – åter – borgerligheten en släng av (s)leven, vilket faktiskt föranleder en ordentlig genomgång av Socialdemokraternas allianspartner.

En gång i tiden lutade sig S mot ett rent stalinistiskt parti, som först på 1960-talet modifierade sig och blev Vänsterpartiet Kommunisterna. ’Kommunisterna’ droppade man 1990 – men knappast idéerna. Förre V-ledaren Lars Ohly deklarerade sig själv som ’kommunist’.

Stefan Löfven och hans parti sitter på sitt regeringsmandat tack vare stöd från Vänsterpartiet. Stöd som dessutom grundar sig på ett hemligt avtal.

V-ledaren Jonas Sjöstedt drar sig inte för att posera tillsammans med aktivister från militanta AFA, en organisation som ägnar sig åt våld mot aktörer som de betraktar som politiska motståndare. Säkerhetspolisen ser AFA som en av de ledande organisationerna inom den ’autonoma miljön’. AFA hamnar i samma fålla som IS och NMR.

Vänsterpartiet demonstrerade igår tillsammans med det Kommunistiska Partiet och den marxistiska organisationen Revolution. Detta är organisationer som vill göra revolution, avskaffa demokratin och införa diktatur i Sverige.

För den som har hela bakgrunden framstår Löfvens verbala utfall mot högern som rent hyckleri! Socialdemokraterna bör göra rent hus med kommunisterna och Vänsterpartiet, annars kan deras politiska brösttoner aldrig tas på riktigt allvar!

Christopher Jarnvall

Gillar du det vi gör? Stötta oss på Swish: 123 677 30 30 eller på Patreon.

Become a Patron!