Hemtjänstpersonal våldtog 80-årig vårdtagare

Hem Fokus Hemtjänstpersonal våldtog 80-årig vårdtagare
Hemtjänstpersonal våldtog 80-årig vårdtagare

Polisen i västra Stockholm utreder en misstänkt våldtäkt. En man i 25-årsåldern har gripits som misstänkt för att ha våldtagit en kvinna i 80-årsåldern. Våldtäkten skall ha skett när mannen arbetade för hemtjänsten hemma hos kvinnan.

Under förra veckan fick polisen i västra Stockholm larm om en misstänkt våldtäkt. En kvinna i 80-årsåldern anmälde då att hon våldtagits av en man i sin bostad. Mannen skall ha varit hos kvinnan för att utföra arbetsuppgifter som hemtjänstpersonal.

Den misstänkta mannen anhölls i sin frånvaro, och polisen inledde en förundersökning om misstänkt våldtäkt. Mannen, som är i 25-årsåldern, kunde gripas under helgen. Förhör har hållits ned mannen.

Fredrik Antonsson

Gillar du det vi gör? Stötta oss på Swish: 123 677 30 30 eller på Patreon.

Become a Patron!