Äpplet faller inte långt från (av)trädet…

Äpplet faller inte långt från (av)trädet…

Nu är de sju barnen till det dödade terroristparet Skråmo-Galvez på väg hem till Sverige. Morfar har lovat att ta hand om dem. Tillsammans med farmor (terroristen Michael Skråmos mor) och mormor (själv IS-terrorist).

Det är klart att det fanns en hake! Mormor IS-terroristen!

IS-terroristen Michael Skråmo hade förstås en svärmor som var IS-rekryterare. Hon drog till ’paradiset’ i det så kallade kalifatet 2014, men när det började hetta till i Raqqa for hon hem till tryggheten i Sverige…

Umm Hamza (hon har även ett svenskt namn) konverterade tidigt till islam, skiljde sig från Patricio Galvez och drog med sig dottern, sedermera gift med terroristen Skråmo.

Hamza prisar ännu IS och ’kalifatet’ från sin trygga plats i det Sverige hon hatar. Hon låter som en gammal nazist, som aningslöst lovordar Nazityskland för att ’där rådde ordning och reda’.

Jaha? Och nu skall hon alltså ta hand om de sju barnbarnen?!

Och morfar Galvarez, som vi har lärt känna som en mysig farbror i rutiga byxor, tycker att det vore en bra idé att dela vårdnaden av de sju barnbarnen med farmor och mormor. Nejdå, säger han, det är ingen fara – de lever inte i extremistmiljöer längre…

Men hallå! Mormor ÄR extremistmiljön personifierad!!!

Detta är ingen snäll bullbakande mormor. Detta är en terrorist, som tycker att det är rätt att halshugga oliktänkande, att bränna krigsfångar levande, att kasta ned homosexuella från tak, att våldta och förslava människor!!!

Jisses, vilken soppa! Tanten borde sitta fängslad! Och barnen borde placeras ut i anständiga fosterhem. Om de nu nödvändigtvis ens skall vara i vårt kand. Annars har vi snart ett gäng små terrorister på tillväxt.

Man tar sig för pannan…

Chrustopher Jarnvall

Gillar du det vi gör? Stötta oss på Swish: 123 677 30 30 eller på Patreon.

Become a Patron!