En miljon – bland annat till kvinnliga könsorgan i plast

En miljon – bland annat till kvinnliga könsorgan i plast

När man inte tror att svensk politik kunde bli knasigare och att botten tillslut var nådd, är det alltid någon som gräver vidare… Malin Björk (V) har lyft en årlig miljon i traktamenten för sin vistelse i EU-parlamentet. Trots att hon sedan länge bor i Bryssel.

Annons

Inte nog med det. Varje EU-parlamentariker får alltså drygt 3.000 kronor extra varje dag i traktamenten och för att kunna ha kontor i området där de är valda. Detta är ett omdiskuterat bidrag.

Det lär nämligen vid påseende fuskas rätt vitt och brett med detta över lag, så det är inget unikt för vänsterpartisten Björk. Det märkliga är, att hon tydligen har köpt ’ganska många 3D-klitorisar i plast’ för pengarna…

Jaha, och så var det bra med det? Partiledaren Jonas Sjöstedt tycker inte att det är ett dugg konstigt, inget att gräva i.

Vaddå inget att gräva i?! Det är våra skattepengar som förslösas!!! Men nu vet vi i alla fall vad vänsterpartisterna gör med våra surt förvärvade slantar.

Sverige betalar idag cirka 40 miljarder per år till EU. Efter britternas sorti blir det runt 56 miljarder. En miljon av dessa går alltså bland annat till Malin Björks klitorisar i plast.

Nästa fråga är vad Miljöpartiet säger om all denna plastkonsumtion… Sugrören är utdömda, vet vi. Blir  kommunisternas klitorisar av plast nästs måltavla för MP?

Christopher Jarnvall

Annons
Gillar du det vi gör? Stötta oss på Swish: 123 384 82 49 eller på Patreon.

Become a Patron!