Överfallsvåldtäkt i Lindesberg

Hem Fokus Överfallsvåldtäkt i Lindesberg
Överfallsvåldtäkt i Lindesberg

En ung kvinna misstänks ha våldtagits vid en gångtunnel i centrala Lindesberg under tisdagskvällen. Kvinnan fick föras till sjukhus. Polisen spärrade av ett område kring gångtunneln för kriminalteknisk undersökning.

Polisen i Örebro län fick under tisdagskvällen larm om en misstänkt överfallsvåldtäkt i centrala Lindesberg. En ung kvinnan uppmärksammade en väktare om att hon hade våldtagits, och väktaren larmade polisen.

Ett område i och runt en gångtunnel i centrala Lindesberg spärrades av för kriminalteknisk undersökning. Flera polispatruller genomsökte närområdet, bland annat med hundpatrull. Den våldtagna kvinnan fördes till sjukhus för vård och spårsäkring.

Ingen person skall ha gripits, och polisen utreder nu händelsen som misstänkt våldtäkt.

Fredrik Antonsson

Gillar du det vi gör? Stötta oss på Swish: 123 677 30 30 eller på Patreon.

Become a Patron!