Så sjukt att man mår illa…

Så sjukt att man mår illa…

I helgen genomfördes en demonstration av ett par hundra islamister i Stockholm. De protesterade mot att Säpo på senaste tiden har plockat in fyra radikala islamistiska imamer samt ytterligare en anhörig extremist. Alla i samma nätverk.

Man kan förvåna sig över att Säpo agerar först nu, trots att missförhållandena har varit kända under åratal. Men att islamisterna bör interneras och utvisas, torde varje västerländskt frisinnad demokrat vara ense om.

Ingen av imamernas nära trosfränder säger sig dock begripa någonting. Ingen vet varför de är satta i förvar och – förhoppningsvis – skall utvisas. De vill ha ’bevis’ för deras skuld. För så skall det ’gå till i Sverige’. Det Sverige de vill riva ned…

Ingen av demonstranterna tycker uppenbarligen att det är det minsta märkligt att tydligt identifierade hatpredikanter inte får härja fritt i det svenska samhället. För i Sverige får man ju det. Väl?

Det är naturligtvis också därför de är här. Hela extremistgänget. För att härja fritt, missionera och ta över. Utnyttja vårt frihetliga rättssamhälle för att sedan kunna avskaffa det när deras syfte är nått. Vi skall inte tro något annat! Den som gör det är oerhört naiv.

Och en av arrangörerna som pekas ut bakom protesterna i lördags är en IS-terrorist, som av någon outgrundlig anledning befinner sig i Sverige. Trots att han greps i Grekland 2016 och dömdes till 15 års fängelse…

Uppenbarligen är det inte bara Sverige som släpper ut folk som borde sitta inlåsta för tid och evighet…

Nåväl. NB Nyhetsbyrån kan härmed svara alla undrande islamister: Säpo har haffat hatpredikanterna därför att dessa vill omstörta vårt fria västerländska samhälle och införa sharialagar. Så enkelt är det med den saken.

Och till sist undrar man, om detta är svensk integration. Ett gäng islamister som vill störta vårt samhälle, mörda dem som inte hänger på. Samtidigt som de utsedda offren jobbar, sliter och betalar skatt som håller extremistgänget under armarna med statsbidrag.

Det är så sjukt att man mår illa.

Christopher Jarnvall

Gillar du det vi gör? Stötta oss på Swish: 123 677 30 30 eller på Patreon.

Become a Patron!