Experimentlandet Sverige havererar…

Experimentlandet Sverige havererar…

Man läser om skjutningar, om kriminella som tar över hela områden, om poliser som ger upp, om övande försvarspersonal som får låsa in sina vapen mitt i en övning av rädsla för att få dem stulna av kriminella gäng.

Annons

Man läser om en fullständigt bindgalen islamist som vill mörda både medfångar och vakter på anstalten eftersom de vill ta ifrån honom hans våldsbejakande koran och slipade mordvapen. Allt medan Säpo plockar in en handfull islamister i förvar. Och hundratals andra går lösa i vårt samhälle.

Man läser om terrorister som återvänder till Sverige efter mördandet i Mellanöstern. Man hör om islamistkvinnor som vägrar lämna ifrån sig sina barn till svenska myndigheter och kräver att själva få följa med till Sverige.

Man läser om ökande ungdomsbrottslighet och våld och rån mot unga. Skolbarn vågar inte länge gå till och från sina skolor och fritidsaktiviteter av rädsla för rånargäng. Man läser om ett ökande antal våldtäkter, framför allt våldsamma gruppvåldtäkter.

Man hör om rån mot butiksägare, som tillslut inte orkar utan slår igen butiken och ger upp. Samhällsservicen vittnar om att den lämnar vissa områden och låter de kriminella ta över. Barn som plockar skräp i närmiljön och hittar handgranater…

Vi läser om svenskar som flyttar till Ungern, eftersom kvinnor känner sig säkrare där än i Sverige. Om före detta liberaler som pratade om öppna gränser, men nu har insett misstaget och slagit sig ned i just Ungern, där man är rädd om sitt land.

Vi läser om människor som kom till Sverige för tryggheten. Människor som jobbat och slitit och ville bli svenskar. Men nu planerar de nästa flytt. Bort från Sverige. Och vi ser dagligen människor vars förfäder byggde Sverige och som nu får ställa sig sist i kön för vård, för bostäder, för pensioner.

Och vi hör om politiker och mediefolk som har förvandlat vårt land till en stor experimentverkstad. En verkstad som vettiga människor snart inte orkar leva i. Än mindre har lust att betala skatt till.

Annons

Och politikerna och vänstermedia fortsätter vägen mot totalt kaos. De babblar om att KD:s Lars Adaktusson råkade rösta fel, om att SD:s Peter Lundgren tog en kvinnlig partikamrat på fel ställen, om att M:s Hanif Bali twittrar för mycket.

Men ingen verkar bry sig om att jätteexperimentet Sverige, som numera avskräcker stora dela av vår omvärld, har gått totalt snett och att vårt land havererar. Självförvållat!

Tänk på det, när nu röstar imorgon.

Christopher Jarnvall

Gillar du det vi gör? Stötta oss på Swish: 123 384 82 49 eller på Patreon.

Become a Patron!