Idag skall vi välja framtid för Europa: Migrationen är ödesfrågan!

Idag skall vi välja framtid för Europa: Migrationen är ödesfrågan!

Idag är det val till EU-parlamentet. Relativt ointressant för många svenska väljare, men gå ändå och rösta! Bortåt hälften av de direktiv som röstas igenom i EU får bäring på Sverige och vår lagstiftning. Och nu är migrationen den stora ödesfrågan för vår världsdel och vår civilisation. Gör din röst hörd! 

Två frågor dominerar: Klimatet och migrationen.

Inför riksdagsvalet i september hade vi en ovanligt torr sommar. Det hjälpte förstås Miljöpartiet och gjorde det enkelt för partiets trogna valarbetare i skattefinansierade etermedia och framför allt DN att rädda partiet till dess riksdagsplatser.

Den här våren blev inte så torr. I maj har det regnat var och varannan dag och det ser ut att fortsätta så in i juni. Just nu vräker det med. Då fick MP:s valarbetare – alla ’oberoende’ journalister lyfta fram något annat. Greta Thunberg kom istället, framlyft och haussad av media sedan lång tid.

Nej, det är så klart ingen slump, att den skolkande fröken Thunberg har tjatats var och varannan dag – inte minst inför EU-valet. Det hjälper Miljöpartiet.

Vi andra, som ser Europa falla sönder av islamistisk framfart, terrorattacker och utbredd gängkriminalitet, har förvisso kanske också miljön för våra ögon, men annars en mer jordnära syn på det som händer med vår civilisation.

Tillslut är det så, att miljöfrågorna avgörs i Kina eller Indien. Inte av strejkande skolbarn i Sverige, Tyskland och Australien.

Har du hört om skolstrejkande kinesiska barn? Nej, inte vi heller…

Migrationen är den stora ödesfrågan för Europa och vår västerländska kultur. Den kommer att påverka valet och det är viktigt. Det handlar om våra möjligheter att leva västerländskt även framöver. Vill du göra det, undvik vänstern och de liberala.

Kristdemokraterna avslöjade sig själva. De har velat framstå som restriktiva, men kommer att stå bakom regeringens förslag om en ny, generösare migrationspolitik med ökad anhöriginvandring. Trots att Sverige redan idag går på knäna efter de sena årens kostsamma anstormning av migranter.

Det finns två partier som säger sig vilja driva migrationsfrågorna i rätt riktning i Europa: Sverigedemokraterna och Moderaterna. Kristdemokraterna kan vi nog glömma i denna fråga.

Migrationen är avgörande för vår framtid. På många sätt. Det handlar om hur den sköts och hanteras. Idag flyter allting. Så skall det inte vara, det går att ordna in människor i vårt sött att leva och integrera dem. Men vi har slarvat bort chanserna i en våg av vänsterliberalt flummande. Nu har vi chansen att rösta rätt och styra upp.

Vad du sedan skall rösta på, det avgör bara du själv. Ingen annan. Men det är viktigt att ha rätt ingångsvärden. Ovan har du några.

Christopher Jarnvall

Gillar du det vi gör? Stötta oss på Swish: 123 677 30 30 eller på Patreon.

Become a Patron!