Ung man åtalas för flera våldtäkter mot 11-åring

Ung man åtalas för flera våldtäkter mot 11-åring

En 11-åring skall vid flera tillfällen ha våldtagits på olika platser i Stockholms och Södermanlands län. En 17-årig ung man åtalas nu för våldtäkterna, som skall ha skett på olika toaletter i restaurangmiljöer, köpcentrum och järnvägsstation.

Vid Solna tingsrätt åtalas en 17-årig ung man för flera våldtäkter skriver tidningen Mitti. Vid samtliga misstänkta våldtäkter skall ett 11-årigt barn ha våldtagits. Bevisningen i fallet skall utgörs till stor del av SMS-trafik mellan den misstänkta 17-åringen och offrets mamma.

Våldtäkterna skall ha skett på toaletter vid en vägkrog i Södermanlands län, en hamburgerrestaurang i centrala Stockholm, på gallerian Mall of Scandinavia i Solna samt på en järnvägsstationen i Södertälje. Våldtäkterna skall ha utförts under sommaren och tidig höst 2018.

 

Fredrik Antonsson

Gillar du det vi gör? Stötta oss på Swish: 123 677 30 30 eller på Patreon.

Become a Patron!