Flera knivskurna vid stort bråk i Köpenhamn

Hem Fokus Flera knivskurna vid stort bråk i Köpenhamn
Flera knivskurna vid stort bråk i Köpenhamn

Fem yngre män knivhöggs vid ett stort bråk i Köpenhamn natten till måndagen. Ytterligare personer skall ha skadats lindrigt i bråket, där ett 20-tal personer skall ha varit inblandade. Två av de knivskurna är mycket svårt skadade.

Polisen i Köpenhamn fick under natten till måndagen larm om ett stort bråk i nöjeskvarteren vid Islands brygge. På plats konstaterade polisen att fem personer hade knivskurits, varav två med svåra skador till följd.

Ambulanser förde de skadade till sjukhus. De två yngre männen med svåra knivskador skall ha livshotande skador. Ytterligare en handfull inblandade fick lindriga skador av sparkar och slag. Dessa kunde plåstras om på plats av ambulanssjukvården.

Bråket skall ha varit omfattande, med ett 20-tal personer inblandade på ett eller annat sätt. Vid polisens ankomst flydde de flesta inblandade från platsen. Då polisen initialt fick ta hand om skadade kunde inga gripanden göras i anslutning till brottsplatsen.

Fredrik Antonsson

Gillar du det vi gör? Stötta oss på Swish: 123 677 30 30 eller på Patreon.

Become a Patron!