Polisbevakning av Malmös polisstationer

Hem Fokus Polisbevakning av Malmös polisstationer
Polisbevakning av Malmös polisstationer

Polisen i Malmö har ökat bevakningen runt och kring stadens polisstationer. Orsaken är de senaste dagarnas sprängdåd i staden. Poliskällor uppger att man misstänker att sprängdåd även kan komma att riktas mot polisen och polisstationer.

Annons

Tungt beväpnad polis bevakar Malmös polisstationer efter de sprängdåd som drabbat Malmö de senaste dygnen. Orsaken till bevakningen skall vara att man vill säkerställa säkerheten kring polisstationerna.

Den lokala polisledningen i Malmö skall under onsdagen ha gett order om den utökade bevakningen, som binder upp polisresurser i bevakningstjänst. Den utökade bevakningen gäller tills vidare och tills dess annan order ges.

Poliskällor i Skåne som NB Nyhetsbyrån har talat med uppger att man misstänker att sprängdåd även kan komma att utföras mot polisstationer och att misstankarna är starka. Under tidigare oro i Malmö har flera mindre attentat riktats mot polisstationer och polisfordon i staden.

Fredrik Antonsson

Gillar du det vi gör? Stötta oss på Swish: 123 384 82 49 eller på Patreon.

Become a Patron!