Steget Efter:s teckningar blir bok – Med din hjälp!

Steget Efter:s teckningar blir bok – Med din hjälp!

Steget Efter har sedan NB Nyhetsbyråns tidiga historia förgyllt en annars allvarsam nyhetssida med skratt, humor och politisk satir. Under fliken Sverigebilden har långt över 200 satirteckningar publicerats, de flesta mycket prick- och träffsäkra.

Tillsammans med den anonyma tecknaren bakom Steget Efter har NB Nyhetsbyrån nu inlett en insamling på Kickstarter för att kunna ge ut en bok med Steget Efters bästa teckningar samt en hel del tidigare teckningar som aldrig har publicerats. Goda skratt, lätt panikångest som mycket igenkänning utlovas.

Stöttar man bokprojektet med 500 kronor eller mer får man en bok samt en inbjudan till en sprakande releasefest i Stockholm under slutet av september eller oktober månad. Detta stöd är att betrakta som en investering för att möjliggöra bokens framställning och produktion. När projektet väl är i hamn kommer man att kunna beställa boken via en beställningslänk här på NB Nyhetsbyrån till en mycket rimlig kostnad.

Stöd till bokprojektet lämnas via Kickstarter – https://www.kickstarter.com/projects/stegetefter/steget-efter-boken . Man kan även stötta genom att swisha valfritt belopp till NB Nyhetsbyråns swish-nummer: 123 677 30 30. Märk swishen med ”Steget Efter” samt i de fall beloppet uppgår till 500 kr eller mer även med adress.

Aftonbladets politiska chefredaktör Anders Lindberg har recenserat Steget Efters skapande med ”Inte roligt alls.” Det kan anses vara ett mycket gott betyg, tycker vi.

Varmt välkommen med Ditt stöd!

Steget Efter och Redaktionen på NB Nyhetsbyrån

Gillar du det vi gör? Stötta oss på Swish: 123 677 30 30 eller på Patreon.

Become a Patron!