De skall ut ur landet!!!

De skall ut ur landet!!!

Under senvåren satte Säpo ett antal islamister, däribland ett flertal imamer, i förvar i väntan på utvisning. Det beslutet har nu kommit och de skall ut ur landet! Bra! Hur än deras advokater tjatar om ’juridiska och mänskliga rättigheter’, något som imamerna själva ger blanka fasen i om det gäller andra…

Annons

De fem imamerna som skall utvisas är Hussein Al-Jibury, Abo Raad och hans son samt Viktor Gaziev och Fekri Hamad. Tjetjenen Gaziev har dessutom tidigare dömts för brott tillsammans med andra landsmän och åklagaren har redan yrkat på utvisning.

Västerås-imamen Fekri Hamad, som togs i förvar i början av maj, skall nu också tvingas lämna landet, enligt uppgifter i AB. Hamad ingår i Gävle-imamen Abo Raads innersta krets och det startades en kampanj för att få honom fri. Han skrev inlägg på sociala media, uppmanade till protester samt gick till hård attack bland annat mot islamiska föreningar som inte vågade stödja hans kampanj.

De här figurerna som har rört sig kring Gävle, Västerås och Örebro är varbölder på samhällskroppen och egentligen bara toppen på det isberg av tusentals radikala muslimer som Säpo håller ögonen på och som vi beklagligtvis och av oklara skäl ger uppehälle i vårt land.

Nu kommer en juridisk process att sätta igång där imamernas advokater lär hävda att det finns ömmande skäl för att inte utvisa dem, att deras demokratiska och juridiska rättigheter inte beaktas. Och så vidare. Skäl som i övrigt väger lätt för det avskum det nu gäller.

Men nu måste de bort och sedan måste resten plockas. De är en fara för vårt land och vår civilisation. En fara för Sverige. Det borde vara självklart att sparka ut dem från den demokrati som de så djupt föraktar, men nu gärna vädjar till.

Förhoppningsvis fullföljs utvisningarna, även om en del bedömare är skeptiska. Vi får dock inte tveka. Då har vi förlorat. Ut med dem!!!

Christopher Jarnvall

Annons
Gillar du det vi gör? Stötta oss på Swish: 123 384 82 49 eller på Patreon.

Become a Patron!