Pizzeria sprängd i Flemingsberg

Hem Fokus Pizzeria sprängd i Flemingsberg
Pizzeria sprängd i Flemingsberg

Natten till måndagen larmades polis om en explosion i Flemingsberg. En pizzeria hade då utsatts för ett sprängdåd. Nationella bombskyddet kallades till platsen för att undersöka brottsplatsen.

Annons

Strax innan 01:30 natten till måndagen vaknade många av de boende i Flemingsberg av en kraftig smäll. Polis och räddningstjänst från Huddinge larmades till platsen, och kunde konstatera att ett sprängdåd hade riktats mot en lokal pizzeria i den östra delen av Flemingsberg.

Någon typ av sprängladdning hade placerats vid entrén till pizzerian. Sprängladdningen hade skadat entrén samt andra delar av fasaden. Polisen begärde stöd av det nationella bombskyddet. Tillsammans med kriminaltekniker under bombskyddets bombtekniker platsen på måndagsmorgonen.

Då den sprängda pizzerian var belägen vid en bensinstation kunde explosionen ha ställt till större skador. Källor vid räddningstjänsten säger att det bara var tur att inte någon av bensinpumparna exploderade.

Fredrik Antonsson

Gillar du det vi gör? Stötta oss på Swish: 123 384 82 49 eller på Patreon.

Become a Patron!