Misstänkt våldtäkt i Nora

Hem Fokus Misstänkt våldtäkt i Nora
Misstänkt våldtäkt i Nora

Ett större område i centrala Nora, i Örebro län, är avspärrat efter en misstänkt våldtäkt natten till tisdagen. En chockad och uppriven kvinna hittades av ett vittne, som larmade polisen. Ingen misstänkt gärningsman hade gripits under tisdagsförmiddagen.

Annons

En misstänkt våldtäkt skall ha inträffat i centrala Nora natten till tisdagen. Våldtäkten skall ha skett i anslutning till kyrkan i samhället. Det är ännu oklart om det ska handla om en överfallsvåldtäkt, eller om den våldtagna kvinnan kan ha känt den misstänkta gärningsmannen.

Ett vittne påträffade den chockade och upprivna kvinnan vid 03:30-tiden natten till tisdagen. Polisen larmades och ett större område runt kyrkan och i centrala Nora spärrades av i väntan på kriminalteknisk undersökning.

På tisdagsförmiddagen hade ingen misstänkt gärningsman kunnat gripas. Poliskällor som NB Nyhetsbyrån har talat med är dock optimistiska om en snar lösning. Den våldtagna kvinnan är förd till sjukhus för vård och spårsäkring.

Fredrik Antonsson

Gillar du det vi gör? Stötta oss på Swish: 123 384 82 49 eller på Patreon.

Become a Patron!