Ung man skjuten i Växjö

Ung man skjuten i Växjö

En ung man skottskadades vid en skjutning i centrala Växjö natten till tisdagen. Mannen hittades med skottskador, och fördes till sjukhus med ambulans för vård. Polisen har spärrat av ett större område runt den misstänkta platsen och söker såväl vittnen som misstänkta gärningsmän.

Strax innan klockan 01 larmades polisen i Växjö om pågående skottlossning i centrala Växjö. Flera personer hade då hört flera skott avlossas. Vid polisens framkomst påträffades en man i 20-årsåldern med skottskador. Mannen fördes till Centrallasarettet i Växjö för vård. Skadorna ska vara allvarliga, men inte livshotande.

Ett större område kring den misstänkta brottsplatsen spärrades av för kriminalteknisk undersökning. Polisen söker vittnen som kan ha sett något kopplat till händelsen, då man nu saknar en bild av händelseförloppet. Polisen söker även en eller flera misstänkta gärningsmän, som hade flytt platsen vid polisens framkomst.

Fredrik Antonsson

Gillar du det vi gör? Stötta oss på Swish: 123 384 82 49 eller på Patreon.

Become a Patron!