Tre gripna för mordförsök på polis

Hem Fokus Tre gripna för mordförsök på polis
Tre gripna för mordförsök på polis

Tre personer greps på onsdagskvällen som misstänkta för mordförsök på en polis. Någon av de gripna försökte köra på polismannen, som arbetade med en trafikkontroll i närheten av Fittja centrum. Bilen kunde efter en kort jakt stoppas av polis.

Annons

Under onsdagskvällen utsattes en polis för ett misstänkt mordförsök i närheten av Fittja centrum i Botkyrka kommun. Polisen arbetade med trafikkontroll när en bil accelererade för att försöka köra på en polisman på vägbanan som gav stopptecken. Polismannen fick kasta sig åt sidan för att undkomma att träffas. Bilen lämnade sedan platsen.

Efter en kort jakt kunde bilen stoppas, och tre personer i fordonet ska försökt fly. Samtliga tre greps av polisen, då man inte med säkerhet kunde fastställa vem som hade kört bilen. Samtliga tre greps som misstänkta för försök till mord.

Enligt poliskällor som NB Nyhetsbyrån har talat med är de gripna kända av polisen sedan tidigare. Den drabbade polisen chockades lätt vid händelsen.

Fredrik Antonsson

Gillar du det vi gör? Stötta oss på Swish: 123 384 82 49 eller på Patreon.

Become a Patron!