Polis till Grisslehamn efter slagsmål mellan gäster och krogpersonal

Hem Fokus Polis till Grisslehamn efter slagsmål mellan gäster och krogpersonal
Polis till Grisslehamn efter slagsmål mellan gäster och krogpersonal

Polisen fick på tisdagskvällen rycka ut till en restaurang i Grisslehamn. Slagsmål hade då brutit ut mellan krogpersonal och gäster på restaurangen. Orsaken till slagsmålet ska ha varit lång väntan på maten.

Annons

Vid 20-tiden fick polisen i Norrtälje åka till Grisslehamn för att hantera ett tumultartat slagsmål på en av ortens restauranger. I slagsmålet deltog personal från restaurangen och gäster på restaurangen. Inga personer ska ha skadats allvarligt i slagsmålet, men flera polisanmälningar om misstänkt misshandel har upprättats.

Orsaken till slagsmålet ska ha varit lång väntan på beställd mat. Detta ska ha orsakat muntliga dispyter mellan gäster och personal. När gästerna sedan tröttnade på att vänta och avsåg lämna restaurangen uppstod tumult. Personalen försökte då hindra gästerna från att lämna, och slagsmålet utbröt.

Vid polisens framkomst var det fortfarande oroligt på platsen, även om våldet hade upphört.

Fredrik Antonsson

Gillar du det vi gör? Stötta oss på Swish: 123 384 82 49 eller på Patreon.

Become a Patron!