Riksdagsman attackerad av fiskmås i Lysekil

Hem Fokus Riksdagsman attackerad av fiskmås i Lysekil
Riksdagsman attackerad av fiskmås i Lysekil

En centerpartistisk riksdagsman attackerades av en fiskmås i centrala Lysekil. Riksdagsmannen bets i handen av fiskmåsen, när fågeln försökte komma åt riksdagsmannens korv. Riksdagsmannen hade inte uppmärksammat de varningar som fanns på platsen om aggressiva fåglar.

Den centerpartistiska riksdagsmannen Fredrik Christensson attackerades av en aggressiv fiskmås i anslutning till Coop i Lysekil. Riksdagsmannen lämnade butiken med en korv i handen när attacken skedde. Fiskmåsen försökte ta riksdagsmannens korv, och bet i samband med det riksdagsmannen i handen. Christensson ska inte ha skadats allvarligt vid attacken.

Trots att Christensson själv är bosatt i Lysekil tycks riksdagsmannen ha missat de varningar som finns i Lysekil om aggressiva fåglar och förekomst av mat. Fiskmåsen lyckades vid den aktuella attacken få med sig riksdagsmannens korv.

En politiker från ett av oppositionspartierna i riksdagen säger till NB Nyhetsbyrån att de inte kom som någon överraskning att det var just en centerpartist som ignorerade eller missade uppenbara varningar om fara och färde.

Fredrik Antonsson

Gillar du det vi gör? Stötta oss på Swish: 123 384 82 49 eller på Patreon.

Become a Patron!