Kvinna överfölls och våldtogs i Hedemora

Kvinna överfölls och våldtogs i Hedemora

Tidigt på söndagsmorgonen blev en kvinna runt 45 år överfallen och våldtagen i Apoteksparken i centrala Hedemora. Enligt polisen var hon på hemväg från en restaurang.

Brottsplatsen i parken söktes igenom med hund under natten och på morgonen, enligt SVT Dalarna. Syftet var att leta reda på DNA som förhoppningsvis kunde underlätta sökandet efter en gärningsman. Den teknisks undersökningen är nu avslutad.

Polisen söker nu vittnen till våldtäkten och är tacksamma för all information kring brottet samt alla iakttagelser som kan ha gjorts kring parken vid tiden för våldtäkten – cirka 0300 på söndagsmorgonen.

Christopher Jarnvall

 

Gillar du det vi gör? Stötta oss på Swish: 123 384 82 49 eller på Patreon.

Become a Patron!