Fyra unga män greps för brutalt rån – överlämnades till föräldrar

Hem Fokus Fyra unga män greps för brutalt rån – överlämnades till föräldrar
Fyra unga män greps för brutalt rån – överlämnades till föräldrar

Fyra unga män mellan 15 och 17 år greps efter ett brutalt rån i Västerås. Då männen ansågs för unga för att frihetsberövas överlämnades de till föräldrarna av polisen. De fyra unga männen är misstänkta för rån och grov stöld.

Vid 17:30-tiden rånades och misshandlades en man i 30-årsåldern av fyra yngre män. Mannen cyklade i stadsdelen Råby när han överfölls. Under sparkar och slag avtvingades mannen värdesaker, som mobil, nycklar och plånbok. Gärningsmännen lämnade sedan platsen.

Offret lyckades kort därefter larma polis och man bestämde att en polispatrull skulle möta upp vid mannens bostad för att upp anmälan. Vid ankomst till bostaden påträffas de fyra gärningsmännen, som plundrar offrets bostad. Samtliga kan gripas av polisen och misstänks nu för rån och grov stöld.

De fyra gärningsmännen överlämnas till föräldrar då de anses för unga för att frihetsberövas. Gärningsmännen kommer att kallas till förhör på polishuset i Västerås.

Fredrik Antonsson

Gillar du det vi gör? Stötta oss på Swish: 123 384 82 49 eller på Patreon.

Become a Patron!